Logo for Digitale.dk - Udvikling af apps og hjemmesider

0001

Shopify Integrationer

Få udviklet og opsat Shopify integrationer til dine eksisterende systemer

Shopify integrationer til din Shopify webshop

Få udviklet Shopify integrationer der passer til netop din webshop og dine workflows.

Mange af de muligheder der ligger i Shopify er at det er nemt at få lavet integrationer til dine eksisterende systemer. Det kan være alt fra eksisterende Navision løsninger til skræddersyet PIM eller marketing værktøjer du bruger.

Mulighederne i en Shopify integration

Du kan få automatiseret dine workflows, så man kan opdage når du opretter et produkt i dit EPR system eller i dit PIM værktøj, vil det automatisk blive indsat og opdateret i din Shopify webshop.

Samtidigt kan du få sat op, så dine lister af forhandlere, grossister eller andet automatisk vil blive hentet og vist på siden, så der kun er en Single Source of Truth.

Det vil komme til at spare dig ekstra meget tid, når du i det daglige skal beskæftige dig med det administrative omkring webshoppen.

Det tekniske omkring Shopify integration

Måden hvorpå integrationer kan bygges er lidt forskellige og afhænger af behovet.

Shopify har både et Admin API, som gør man kan eksternt ændrer i alt hvad der tilhører din Shopify shop. Så alt er i teorien åben og muligt fra Shopify's side.

Der findes også Webhooks i Shopify, som tillader man kan få at vide hvornår en ny ordre kommer ind, eller et nyt produkt bliver opdateret. På den måde kan du nemt i et eksisterende ordrestyringssystem se nye ordre, eller i dit automatiseret email marketingsprogram sende mails ud hvis der er nye produkter kunderne skal vide mere om.

Fang mig her ✌️

Jeg er freelance React Native og React udvikler, der kan realisere dine idéer.Du kan fange mig på tommy@digitale.dk eller connect med mig på LinkedIn.
Connect med mig på LinkedIn
Tommy Jepsen Digitale.dk