Logo for Digitale.dk - Udvikling af apps og hjemmesider

SaaS udvikling

Udvikling af SaaS produkter der er skalerbare, subscription-baseret og klar til at overtage verdenen.

Udvikling af SaaS produkter

Står du og mangler et SaaS produkt?

Har du en idé eller et koncept i din virksomhed, som du kan udbyde til andre og tjene penge på? Så er en SaaS løsning er en mulighed for dig. SaaS står for Software as a Service og er et stykke software - der som regel er en hjemmeside - hvor du kan udbyde en service igennem brugerne er villige til at betale for.

SaaS produkter er ofte noget der kan hjælpe med at gøre et eksisterende workflow nemmere og som ofte ses i optimering af et eksisterende Excel ark for at spare brugerne tid, overblik og sikkerhed.

Udvikling af et SaaS web produkt

Til udvikling af et web SaaS produkt benytter jeg React i sammenspil med alle mulige andre frameworks og teknologier, for at kunne levere den bedste løsning for dig.

Subscription-baseret SaaS

SaaS benytter ofte subscriptions for at få betaling for ydelsen, og her kan man enten benytte Paddle, Stripe eller fx Shopify til at håndtere dette, så vi nemt kan overskueliggøre denne komplekse opgave.

Skalerbarhed og hosting

For at sikre din SaaS løsning er skalerbar benyttes AWS eller Google Cloud til at håndtere dine servere og databaser. På den måde kan vi sikre at du kan skaler dit SaaS produkt op, så vi aldrig møder en bottleneck.

Fang mig her ✌️

Jeg er freelance React Native og React udvikler, der kan realisere dine idéer.Du kan fange mig på tommy@digitale.dk eller connect med mig på LinkedIn.
Connect med mig på LinkedIn
Tommy Jepsen Digitale.dk