Logo for Digitale.dk - Udvikling af apps og hjemmesider

App udvikling pris til både iOS og Android

Hvad er prisen for at få udviklet en app? En app udvikling pris kan variere meget, og det afhænger næsten for det meste af hvilke krav der er til den.

Pris for at få lavet en app

Prisen for at få udviklet en app kan variere ekstremt meget alt afhængig af hvilke krav der er til appen. Nu mere komplekst - så som 3D, Maps, Sign/Signup osv. - nu dyrere er appen. Nu mindre kompleksitet, såsom bare at læse noget tekst eller se nogle billeder, nu billigere er appen.

Billig pris

En billig app kan laves på mange måder. Udover at skære ned i funktionaliteten, kan man også benytte forskellige måder at konstruere den på. En af de hurtigste og nemmeste måder at udvikle en app er igennem noget der hedder React Native. Når man udvikler en billig app igennem React Native kan man det samme som i andre apps, men man får bare både en app til iOS og Android på den samme kodebase. Normalt bliver de delt op, så man skal udvikle appen 2 gange: En til iOS og en til Android. Det undgår man ved React Native og derfor kan det gøres billigere.

Få udviklet en billig app

Måden på du får udviklet appen, er at kontakte sådan en som mig, der kan hjælpe dig med konkret at få designet og udviklet appen. De første spadestik du dog skal lave, er at sørge for du ved hvilke funktionaliteter der skal i den, og har en idé om hvordan den skal fungerer, så vi nemmere sammen kan komme godt fra start. Det kan være du vil tegne nogle simple mock-ups, eller skrive en krav specifikation med kravene såsom man kan logge ind og uploade PDF filer.

Fang mig her ✌️

Jeg er freelance React Native og React udvikler, der kan realisere dine idéer.Du kan fange mig på tommy@digitale.dk eller connect med mig på LinkedIn.
Connect med mig på LinkedIn
Tommy Jepsen Digitale.dk