Logo for Digitale.dk - Udvikling af apps og hjemmesider

Design af apps og hjemmesider

Design af apps og hjemmesider efter de nyeste standarder og trends

Design af apps

Design af apps og hjemmesider

Design af mobil apps efter de nyeste trends man ser på Dribbble og med et stærkt afsæt i Apple's Human Design Guidelines og Googles Material Design Guidelines, som er deres to design guidelines for hvordan man designer de bedste mulige apps for henholdsvis iOS og Android.

Design af hjemmesider

Få designet en hjemmeside, der matcher din profil og dine behov. Det kan være et marketing site, der fremviser din virksomheden og de ydelser virksomheden udbyder, eller en webshop der er helt unik og skiller sig ud fra mængden.

Design af dashboards

Har du et komplekst produkt eller har en masse data du gerne vil holde styr på? Så få designet dit helt eget dashboard, som matcher dine præcise behov. Få de grafer, de flows og de funnels du har brug for.

2D/3D animationer

Skal du have bygget en Instagram marketing video med fede tekst effekter eller 3D animation ind over? Så kan After Effects og Blender hjælpe med at skille dig ud fra mængden og få en højere conversion på dine marketing videoer.

Fang mig her ✌️

Jeg er freelance React Native og React udvikler, der kan realisere dine idéer.Du kan fange mig på tommy@digitale.dk eller connect med mig på LinkedIn.
Connect med mig på LinkedIn
Tommy Jepsen Digitale.dk