Logo for Digitale.dk - Udvikling af apps og hjemmesider

React udvikling til Shopify Shops og Apps

Udvikling af Shopify shops, apps, integrationer og plugins igennem React

Webudvikling og apps design

React web udvikling

Få udviklet din Shopify webshop, din hjemmeside eller dit digitale produkt med React, som er Facebooks måde at udvikle web på, og den mest anerkendte måde at gøre det på lige nu, så du både får et top-of-the-class produkt samtidigt med du bliver fremtidssikeret.

Som freelancer react udvikler tilbyder jeg forskellige priser alt afhængig af projektets varrighed og hvad det kræver af projektet.

Hvad er React?

React er et framework lavet af Facebook til at udvikle web applikationer i. Jeg benytter noget der hedder TypeScript(Javascript) til at sørge for at selve koden bare spiller med det nyeste og bedste.

Fremtidssikret React hjemmeside

Jeg koder primært i TypeScript, som sørger for at din React hjemmeside bliver fremtidssikret i form af TypeScript gør koden type-stærk og er en af de mest efterspørge sprog at gøre brug af.

Tailwind og Bootstrap

Jeg benytter Tailwind til at hurtigt udbygge og designe web applikationer, så vi hurtigst muligt kan få et UI der både er fremtidssikret, hurtigt og skalerbart stablet på benene.

SEO venligt React Next

Next.js er en måde at bygge React applikationer på der gør at vi kan lave de bedste SEO venlige hjemmesider med React.

Fang mig her ✌️

Jeg er freelance React Native og React udvikler, der kan realisere dine idéer.Du kan fange mig på tommy@digitale.dk eller connect med mig på LinkedIn.
Connect med mig på LinkedIn
Tommy Jepsen Digitale.dk