Animations videoer i 3D til Youtube, Instagram m.m.

Få lavet en animations video til Instagram, Youtube, TikTok m.m. i 3D eller 2D til at vise dit produkt eller den service du tilbyder

Få lavet en simpel 3D animations video

Få lavet en animations video i 3D der kan fremvise dit produkt på en ny kreativ måde. Videoer konverterer højere og kreative visuelle flotte elementer skaber flere og længere visninger, så hvorfor ikke kombinere begge.

Designet og lavet i 3D

Elementerne i videoen bliver lavet i Blender 3D, så du får elementerne 3D og vi derefter kan skabe visualiseringen ud fra flere vinkler. Vi kombinerer det med 2D, så vi kan klippe og sammensætte tekst og budskaber oven på 3Den.

Animations video med voice over og musik

Vi kan sætte musik og voice over på din video, så der er enten en stemme der forklarer budskabet eller musik der hjælper med historie-fortællingen.

Animations video for fysisk produkt

Vi kan animere dit fysiske produkt i 3D, så det åbner op for mange nye måder at fremvise og repræsentere dit produkt på.

Fang mig her ✌️

Jeg er en freelance app- og webudvikler der kan hjælpe dig med at få realiseret dit digitale produkt. Du kan fange mig på tommy@tommyjepsen.com eller connect med mig på LinkedIn.

Connect med mig på LinkedIn